hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > این تعطیلی‌ها جبران خواهد شد؟

این تعطیلی‌ها جبران خواهد شد؟

شاید بیشترین روزهای تعطیل، در سال جاری رقم خورده باشد. با شروع پاییز و زمستان تقریبا در هر هفته‌ای که گذشت تعطیلی‌های یک الی چند روزه در سراسر کشور داشتیم. موضوعی که آسیب جدی به سیستم آموزشی وارد می‌کند.

به گزارش گروه رسانه ای شرق،با تصویب شورای مدیریت بحران استان تهران، فردا سه‌شنبه مورخ ۷ اسفندماه تهران تعطیل شد. با این حساب جدا از ۲۸ روز تعطیل رسمی در کل کشور، بیش از چند برابر تعطیلی به دلیل کمبود انرژی داشتیم. بر اساس اطلاعیه‌های تعطیلی استان‌ها، دلیل تعطیلی‌ها، عمدتا کاهش دما و مدیریت مصرف انرژی بوده است. در حالی که در فصل پاییز و زمستان سال‌های قبل شاهد این تعداد تعطیلی نبودیم.

 دانش آموزان بی‌سواد

در هفته‌های گذشته رسانه‌ها به خطر این تعداد تعطیلات در طول سال تحصیلی هشدار دادند. به طور مثال خبرگزاری دانشجو در مطلبی با تیتر «تعطیلی را تعطیل کنید» به همین موضوع پرداخته بود و خبرگزاری تسنیم هم نوشته بود که «تعطیلی مدارس به دلایل مختلف آنگونه که مسئولان وزارت آموزش‌وپرورش می‌گویند، روزانه هزار میلیارد تومان هزینه دارد و از سوی دیگر افت یادگیری دانش‌آموزان را به همراه دارد که جبران آن به سادگی امکان‌پذیر نیست.» همچنین به افت تحصیلی دانش آموزان پرداخت. حتی والدین دانش آموزان، مخصوصا در پایه‌های ابتدایی با نگرانی از بی‌سوادی فرزندان خود مواجه هستند.

گله‌های معلم‌ها از تعطیلی‌ها

موضوع دیگر آسیب مالی به مدارس و معلم‌های حق‌التدریس است. یکی از معلم‌های متوسط اول و دوم حق‌التدریس در مورد این موضوع می‌گوید:« مدیر مدرسه به ما می‌گوید هزینه هرروز مدرسه حدود ۱۰۰ میلیون است. از طرفی با هر تعطیلی دریافتی ما قطع می‌شود. چون ما مثل بقیه معلم‌ها حقوق مشخص نداریم و بر اساس روزهایی که در مدارس حضور داریم، دریافتی خواهیم داشت. اگر روزی برف ببابرد و مدارس تعطیل شود ما هم دیگر حقوق آن روز را نخواهیم گرفت. حالا شما ببینید امسال چقدر تعطیلی داشتیم. از طرفی فشار کاری بعد از این تعطیلات است چون کلاس آنلاین اصلا جوابگوی دانش آموز نیست و ما باید دوباره همه چیز را به بچه‌ها آموزش بدهیم. شرایط برای بچه‌هایی که کنکوری هستند سخت‌تر است. با این شرایط پیچیدگی سیستم آموزش را با این تعطیلات بیشتر و بیشتر خواهند کرد.»

مدارس نگرانند

تعطیلات پی در پی نگرانی کادر مدرسه را برای آموزش افزایش داده و برخی مدارس دیگر آموزش آنلاین را تعطیل کردند. حتی گزارش‌ها حاکی از آن است که برخی مدارس بدون توجه به این اطلاعیه، آموزش مجازی را نیز تعطیل کردند. به باور بسیاری این موضوع باعث ایجاد دوگانگی در وضعیت آموزشی دانش‌آموزان خواهد شد. بر اساس گفته‌های منتشر شده در رسانه‌ها در برخی خانواده‌ها، یکی از فرزندان در کلاس‌های آنلاین شرکت کرد، در حالی که مدرسه فرزند دیگر، آموزش مجازی را تعطیل اعلام کرده بود. این وضعیت نه تنها در تهران، بلکه در استان البرز و برخی استان‌هایی که امروز تعطیل بودند نیز مشاهده شد.

با این حال مسئله‌ی تعطیلی مدارس، باعث ایجاد آشفتگی در سیستم آموزشی شده که در کوتاه مدت آسیب آن مشخص خواهد شد.

منبع: sharghdaily-975856

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو