به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ حجتالاسلام والمسلمین عبدالحمید امانت بهبهانی با اشاره به آزادی یک محکوم به قصاص در شهرستان اندیمشک با جلب رضایت اولیای دم اظهار کرد: پس از مذاکرات طولانی و تشکیل جلسات متعدد اعضای شعب ۸ و ۱۱ شورای حل اختلاف اندیمشک با خانواده مقتول و با بهرهگیری آنان از فنون ارتباطی و مهارتهای گفتوگو، اولیای دم رضایت خود را اعام کردند.
وی افزود: محکوم نیز به شدت از عمل و بزه خود پشیمان و بارها خواستار فرصتی دوباره برای جبران اشتباهش شده بود.
رئیس حل اختلاف استان خوزستان این بخششها را الگویی از گفتمان و صلح در جامعه عنوان کرد و گفت: شورای حل اختلاف در کاهش خشونت و ترویج فرهنگ صلح و بخشش، نقش موثری داشته و نتایج مثبت آن در جامعه بهخوبی قابل مشاهده است.
حجتالاسلام والمسلمین امانت بهبهانی ضمن قدردانی از خانواده مقتول به خاطر این تصمیم انساندوستانه، اظهار امیدواری کرد: این اقدام شایسته و خیرخواهانه پیامآور صلح و دوستی برای سایر پروندهها باشد.
منبع: sharghdaily-975225