hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > گلستان > نصب نیروگاه های خورشیدی کوچک در مزارع گلستان

راه‌اندازی طرح جدیدی برای حمایت از کشاورزان استان

نصب نیروگاه های خورشیدی کوچک در مزارع گلستان

سیداحمد موسوی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان از طرح جدیدی برای حمایت از کشاورزان خبر داد.

 سیداحمد موسوی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان، امروز از راه‌اندازی طرح جدیدی برای حمایت از کشاورزان استان خبر داد. این طرح که با هدف کاهش مصرف برق در بخش کشاورزی و همچنین افزایش درآمد کشاورزان طراحی شده، به کشاورزان این امکان را می‌دهد تا با نصب نیروگاه‌های خورشیدی کوچک در مزارع خود، برق مورد نیازشان را تأمین کنند و مازاد برق تولیدی را با قیمتی تضمینی به شرکت توزیع نیروی برق بفروشند.
موسوی با اشاره به مشکلات کشاورزان در شرایط کم‌آبی و لزوم مدیریت مصرف برق در چاه‌های کشاورزی، گفت: «خادمان شما در شرکت توزیع نیروی برق گلستان، همواره در تلاشیم تا از کشاورزان عزیز حمایت کنیم و شرایط را برای آنها آسان‌تر کنیم. طرح جدید به کشاورزان این امکان را می‌دهد تا با سرمایه‌گذاری در نیروگاه‌های خورشیدی کوچک، علاوه بر تأمین برق مورد نیاز خود، از طریق فروش مازاد برق تولیدی، به درآمد جدیدی نیز دست یابند.»
وی افزود: «وزارت نیرو، قیمت خرید برق تولیدی از نیروگاه‌های خورشیدی کوچک کشاورزان را به مدت 20 سال و با توجه به نرخ تورم، تضمین می‌کند. این طرح همچنین به کاهش مصرف برق در بخش کشاورزی و حفظ محیط زیست کمک خواهد کرد.»
موسوی از کشاورزان استان دعوت کرد تا با مراجعه به شرکت توزیع نیروی برق استان گلستان، اطلاعات بیشتری در مورد این طرح کسب کنند و از مزایای آن بهره‌مند شوند.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو