hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > واکنش متفاوت روزنامه جوان به قتل دانشجوی دانشگاه تهران؛ ریشه بسیاری از جرایم در مشکلات اقتصادی است / با غارتگران بیت‌المال برخورد شود

واکنش متفاوت روزنامه جوان به قتل دانشجوی دانشگاه تهران؛ ریشه بسیاری از جرایم در مشکلات اقتصادی است / با غارتگران بیت‌المال برخورد شود

روزنامه جوان با اشاره به قتل دانشجوی دانشگاه تهران درخواست کرده با کسانی مشغول غارت بیت‌المال هستند برخورد شود چرا که بروز اعمال مجرمانه با مجازات مرتکبان پایان نمی‌یابد و ریشه بسیاری از این جرایم در مشکلات اقتصادی است.

روزنامه جوان با اشاره به قتل دانشجوی دانشگاه تهران درخواست کرده با کسانی مشغول غارت بیت‌المال هستند برخورد شود چرا که بروز اعمال مجرمانه با مجازات مرتکبان پایان نمی‌یابد و ریشه بسیاری از این جرایم در مشکلات اقتصادی است.

به گزارش جوان، خواسته پدر امیرمحمد، خواسته همه پدران و مادران است. این روز‌ها پدران و مادرانی که دانشجویانشان دور از خانه در حال تحصیل هستند، حال این روز‌های پدر امیرمحمد را بهتر درک می‌کنند. خواسته پدر امیرمحمد، خواسته همه مردم است. اینکه عاملان حادثه شناسایی، بازداشت و به سزای عملشان برسند. پلیس مدام تأکید دارد شهروندان مقابل زورگیران مقاومت نکنند و دارایی‌شان را بدهند تا جانشان محفوظ بماند. فارغ از درست یا غلط بودن توصیه‌های پلیس، در پس این توصیه ناامنی بیداد می‌کند و این پرسش از بدنه اجتماعی شنیده می‌شود که چرا ساختار‌های تصمیم‌گیری جامعه به سمتی سوق پیدا کرده است که مخلان امنیت احساس امنیت و مردم احساس ناامنی می‌کنند؟ 

این روزنامه افزوده است:  بخش مهمی از جرائمی که در حال بروز است، ریشه در معضلات اقتصادی دارد که در حال حاضر جامعه به آن مبتلا شده است. معضلاتی که در آن عده‌ای مشغول غارت بیت‌المال و عده‌ای در خیابان‌ها مشغول خفت کردن مردم هستند. بنابراین ساختار قانونی به جای تأکید بر مجازات مخلان امنیت بهتر است به سازوکار‌هایی که منجر به تولید فساد و جرم می‌شود توجه کند، چراکه بروز اعمال مجرمانه با مجازات مرتکبان پایان نمی‌یابد.

منبع: etemadonline-700112

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو