درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 26 آذر 1404

کد: 406737 | 26 بهمن 1403 ساعت 15:07

عمان میزبان عراقچی می‌شود

سماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد سید عباس عراقچی بنا به دعوت رسمی، برای شرکت در هشتمین گردهمایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند که به میزبانی مشترک عمان، هند و سنگاپور در مسقط برگزار خواهد شد، به عمان سفر خواهد کرد.
عمان میزبان عراقچی می‌شود


اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد سید عباس عراقچی بنا به دعوت رسمی، برای شرکت در هشتمین گردهمایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند که به میزبانی مشترک عمان، هند و سنگاپور در مسقط برگزار خواهد شد، به عمان سفر خواهد کرد.

به گزارش ایرنا؛ اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه امروز جمعه ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ از سفر سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه به عمان در اوایل این هفته خبر داد.

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه، سید عباس عراقچی، بنا به دعوت رسمی، برای شرکت در هشتمین گردهمایی کشورهای حاشیه اقیانوس هند که به میزبانی مشترک عمان، هند و سنگاپور در مسقط برگزار خواهد شد، به مسقط سفر می‌کند.

هشتمین گردهمایی وزرای خارجه کشورهای حاشیه اقیانوس هند با شعار «به سوی افق‌های جدید شراکت دریایی» با مشارکت مقام‌های عالی‌رتبه ۲۰ کشور عضو در این هفته برگزار خواهد شد.

وزیر امور خارجه کشورمان علاوه بر شرکت و سخنرانی در این اجلاس، دیدارهای دوجانبه‌ای نیز با وزرای امور خارجه و دیگر مقام‌های شرکت‌کننده در این رویداد خواهد داشت.

 

منبع: etemadonline-699564



عکس خوانده نمی‌شود