گروه های مردمی در اعتراض به انفعال دولت لبنان در برابر تهدیداتی که موجب لغو پرواز تهران - بیروت شد، مسیرهای منتهی به فرودگاه رفیق حریری را بستند و بدین شکل اعتراض خود را نشان دادند.
به گزارش دانشجو، به دنبال عدم پرواز هواپیمای ماهان به فرودگاه رفیق حریری بیروت، تجمعات مردمی در اعتراض به این اتفاق، شکل گرفت و همچنین راه های منتهی به این فرودگاه نیز بسته شده است.
مردم خشمگین پس از لغو پرواز تهران بیروت به فرودگاه رفیق حریری در بیروت هجوم آوردند.
در پی این اتفاق مسیرهای منتهی به فرودگاه رفیق حریری بیروت از جهت بزرگراه حافظ اسد بسته شدند.
ارتش در مقابل معترضین است و این اقدام توسط دولت لبنان انجام شده است.
عصبانیت مردم لبنان و تجمع اعتراضی به دلیل جلوگیری از پروازهای تهران-بیروت که به تقابل ارتش با اعتراضات مواجه شد.
در پی این اقدام پرچم ایران توسط شهروندان لبنانی در فرودگاه رفیق حریری بیروت برافراشته شد.
علی توسلی، خبرنگار اعزامی در لبنان در گزارشی اعلام کرد: گروه های مردمی در اعتراض به انفعال دولت لبنان در برابر تهدیداتی که موجب لغو پرواز تهران - بیروت شد، مسیرهای منتهی به فرودگاه رفیق حریری را بستند و بدین شکل اعتراض خود را نشان دادند.
منبع: etemadonline-699494