hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > برای نخستین بار، تعداد موالید در ایران به کمتر از یک میلیون نفر رسید

برای نخستین بار، تعداد موالید در ایران به کمتر از یک میلیون نفر رسید

معاون وزیر بهداشت گفت: روند زایمان سوم طی سال‌های اخیر در کشور افزایش یافته است، اما باید به نحوی برنامه ریزی کنیم که آمار زایمان‌های اول و دوم مادران در کشور به عنوان یک اهداف محوری، افزایش پیدا کند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به آمارهای مرکز ملی آمار و سازمان ثبت احوال، گفت: بر اساس مدل سازی‌ها، آمار موالید کشور در سال جاری و برای اولین در ۴۵ سال گذشته(بعد از پیروزی انقلاب) به یک میلیون نفر هم نمی‌رسد.

به گزارش ایرنا، علیرضا رییسی روز یکشنبه در سومین نشست ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت که در ساختمان وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: جمعیت و نرخ سالمندی کشور رو به افزایش است به نحوی که تا ۳۰ سال آینده، ۲۵ درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می دهند. همچنین تعداد ازدواج هم در سالهای اخیر، کاهش یافته است.

وی به افزایش میانگین سن و کاهش آمار ازدواج در کشور اشاره کرد افزود: میانگین سن ازدواج در مردان به ۲۷.۴ سال و در زنان به ۲۳ سال افزایش یافته که این آمار در تهران تقریبا ۳۰ سال است و نیازمند مداخله جدی است.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: اگر زنی در سن ۳۰ سالگی ازدواج کند و بعد از ۴ تا ۵ سال صاحب اولین فرزند شود، سن مادر ۳۵ سال می شود و اگر فرزند دوم را در ۴۰ سالگی به دنیا بیاورد، به طور طبیعی روند فرزندآوری رو به کاهش خواهد رفت و به همین دلیل باید میانگین سن ازدواج را کاهش دهیم.

رییسی با بیان اینکه نرخ طلاق در سال‌های اخیر ثابت مانده و کاهشی شده است، افزود: هر چند که عدد مطلق طلاق سالیانه در کشور، همچنان بالا و قابل توجه است.

معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: روند زایمان سوم طی سال‌های اخیر در کشور افزایش یافته است، اما باید به نحوی برنامه ریزی کنیم که آمار زایمان‌های اول و دوم مادران در کشور به عنوان یک اهداف محوری، افزایش پیدا کند.

به گفته وی، برای تحقق این مهم باید بیشتر بر کاهش سن ازدواج، افزایش فرزندآوری و کاهش فاصله سن فرزندان(زایمان مادر) کار کنیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه میانگین سن پدر در زمان تولد فرزند اول به ۳۲.۱ و سن مادر به ۲۷.4 سال رسیده است، گفت: آمار فوت در کشور نیز بعد از کرونا، به حدود ۴۲۰ هزار نفر در سال رسیده و هر قدر به سمت سالمندی پیش برویم، این آمار بیشتر می شود.

منبع: etemadonline-698861

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو