hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > گلستان > افزایش ظرفیت اشتغال مددجویان زندان‌های گلستان تا ماه آینده

رئیس کل دادگستری گلستان

افزایش ظرفیت اشتغال مددجویان زندان‌های گلستان تا ماه آینده

رئیس کل دادگستری گلستان از راه اندازی سه واحد تولیدی جدید در زندان‌های گرگان و گنبدکاووس برای اشتغال مددجویان زندان‌های استان خبر داد.

حیدر آسیابی در بازدید از کارگاه تولیدی زندان گنبدکاووس این خبر را اعلام کرد و گفت: هم اکنون یک هزار و ۱۰۰ مددجو در کارگاه‌های تولیدی زندان‌های استان فعالیت می‌کنند.

آسیابی افزود: با تکمیل فاز ۲ کارخانه نساجی زندان گرگان و کارخانه‌های لبنیات و مفتول زندان گنبدکاووس تا ماه آینده، ظرفیت اشتغال به هزار و ۵۰۰ مددجو خواهد رسید.

رئیس کل دادگستری گلستان ھمچنین در بازدید از زندان گنبد کاووس، درخواست‌ها و مشکلات مددجویان را بررسی و دستورات قضایی لازم را صادر کرد.

آسیابی گفت: اعطای ارفاقات و تسهیلات قانونی نظیر مرخصی، تعلیق، آزادی مشروط و پابند الکترونیکی از مهمترین درخواست‌های زندانیان بود.

وی افزود: پس از بررسی پرونده‌های زندانیان، با مرخصی پایان حبس منتهی به آزادی ۱۱۲ مددجوی واجد شرایط موافقت شد.

رئیس کل دادگستری گلستان افزود: همچنین دادستان‌های استان با اعطای مرخصی ۳ روزه به مددجویان واجد شرایط زندان‌های استان به مناسبت ایام الله دهه فجر موافقت کردند.

آسیابی تاکید کرد: سارقان و محکومان جرایم خشن، مشمول این مرخصی و تسهیلات زندان نمی‌شوند.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو