سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی تهران با اشاره به حضور نخستین گروه از آتشنشانان در مدت زمان حدود سه دقیقه در محل حادثه، ادامه داد: با حضور آتشنشانان در محل حادثه مشاهده شد در طبقه دوم در مجاورت بخشهای درمانی، اتاقکی به وسعت حدود 6 تا هفت متر وجود داشته که وسایل تهیه کپی و سایر لوازم در آن قرار گرفته بود.
وی خاطرنشان کرد: در اتاقک مذکور آتشسوزی روی داده و به بخشی از سقفهای کاذب بالای اتاقک نیز سرایت کرده و در حال گسترش بود که آتشنشانان عملیات خود را آغاز کرده و سریعاً آتش خاموش شد.
ملکی با بیان اینکه مقداری دود نیز به راهرو همان بخش سرایت کرده بود، بیان کرد: خوشبختانه از سرایت آتش به بخشهای دیگر جلوگیری و دود حاصله نیز تخلیه شد همچنین خوشبختانه مشکلی برای بیماران که در بخشهای مجاور حضور داشتند، پیش نیامد.
سخنگوی آتشنشانی تهران عنوان کرد: فقط چند نفری که در راهرو حضور داشتند برای جلوگیری از اینکه مشکلی پیش نیاید، به فضای باز منتقل شدند، اکنون نیز بخشهای درمانی بیمارستان در حال خدمترسانی است و مشکلی برای بیماران به وجود نیامد.




