hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > ۸۲ درصد از کودکان آسیب دیده تهران از اتباع خارجی هستند!

۸۲ درصد از کودکان آسیب دیده تهران از اتباع خارجی هستند!

بیش از چهار پنجم کودکان آسیب‌دیده در تهران، متعلق به کشورهای دیگر می‌باشند.

به گزارش شرق ؛  علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران، از شناسایی ۳۷۰۰ کودک آسیب‌دیده در این استان خبر داد و اعلام کرد که ۸۲ درصد از این کودکان از اتباع بیگانه هستند. وی تأکید کرد که اگر نظارت بر اتباع خارجی به‌درستی انجام می‌شد و قوانین مربوطه به‌طور دقیق اجرا می‌گردید، شاهد چنین آماری نبودیم.

القاصی با اشاره به اینکه مسئله اتباع خارجی نیازمند ساماندهی و مدیریت دقیق‌تری است، تصریح کرد: «کوتاهی و قصور در این حوزه باعث شده که تعداد زیادی از کودکان اتباع در شرایط نامناسبی زندگی کنند و در معرض آسیب‌های مختلف قرار بگیرند.»

وی بر لزوم اجرای قوانین مربوط به اتباع و اتخاذ تدابیر جدی در این زمینه تأکید کرد و خواستار توجه ویژه نهادهای مسئول به این بحران شد. این آمار نشان‌دهنده ضرورت بازنگری در سیاست‌های مرتبط با اتباع خارجی و کودکان در معرض آسیب است تا از افزایش آسیب‌های اجتماعی در جامعه جلوگیری شود.

منبع: sharghdaily-967596

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو