hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > گلستان > اجرای طرح مبارزه با حیوانات موذی در سطح شهر گرگان 

صفری خبر داد: 

اجرای طرح مبارزه با حیوانات موذی در سطح شهر گرگان 

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری گرگان از طعمه گذاری  ۳۰۴۲ کوچه در۱۰ ماهه ۱۴۰۳ در سطح شهر گرگان خبر داد. 

 موسی الرضا صفری معاون محیط زیست و خدمات شهری  با اعلام این خبر اظهار داشت :طرح طعمه گذاری و پاکسازی محیط شهری از جوندگان موذی و همچنین در راستای جلوگیری از انتشار هرنوع آلودگی و در جهت سالم سازی محیط شهری ، ارتقای سطح  بهداشت و سلامت عمومی به طور مستمر در سطح شهر گرگان در حال انجام  
می باشد.  
وی افزود : در ۱۰ ماهه سالجاری بالغ بر ۳۰۴۲ کوچه ،۸۰ (شهرک ، محله ) و ۳۲۰۰ زمین خالی و همچنین ۳۲۶ درخواست شهروندی با استفاده از سم مورد تایید بهداشت جهت امحاء و جلوگیری از انتشار جوندگان موذی از قبیل موش مورد طعمه گذاری قرار گرفت.  
صفری یادآور شد : در صورتی که شهروندان ساعت جمع آوری زباله که  ۹ شب بهترین زمان آن می باشد و همچنین با رعایت بهداشت عمومی و نریختن زباله در معابر ، زمینهای خالی و اطراف باکس های زباله ، داخل جداول و کانالها  و تاحد قابل توجهی می توان جمعیت موش ها را کنترل کرد. 
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری گرگان در پایان از شهروندان خواست با قرار دادن زباله های خود از ساعت ۱۷ تا ۲۱ در باکس های مکانیزه زباله شهرداری ،همکاران ما را در اجرای طرح ارتقاء بهداشت و سلامت عمومی و پاکیزگی محیط شهری یاری کنند.
صفری همچنین گفت : شهروندان اگر درخواستی در خصوص اجرای  عملیات طعمه گذاری در محیط پیرامونی خود دارند با سامانه تلفنی ۱۳۷ تماس برقرار تا نسبت به طعمه گذاری  اصولی توسط کارشناس حوزه خدمات شهری انجام شود .

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو