درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 28 آذر 1404

کد: 404246 | 16 بهمن 1403 ساعت 11:46

روانبخش، عضو جبهه پایداری: از همان ابتدا به آقای جلیلی گفتم شهرام یزدانی سخنگوی سِتادت، اصلاح‌طلب است و در جبهه انقلابی و اصولگرا تعریف نمی شود

عضو جبهه پایداری در مجلس شورای اسلامی می گوید شهرام یزدانی که پیش از این سخنگوی ستاد جلیلی بوده و حالا به عنوان معاون رئیس دولت چهاردهم انتخاب شده از همان ابتدا اصلاح طلب بوده است.
روانبخش، عضو جبهه پایداری: از همان ابتدا به آقای جلیلی گفتم شهرام یزدانی سخنگوی سِتادت، اصلاح‌طلب است و در جبهه انقلابی و اصولگرا تعریف نمی شود


قاسم ر‌وانبخش، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی و عضو جبهه پایداری، در گفتگویی ضمن ارزیابی انتصاب سخنگوی ستاد سعید جلیلی به عنوان معاون رئیس جمهور گفت: این فرد همان موقع هم که سخنگوی ستاد جلیلی بود ما به جلیلی گفتیم که این سخنگو یک اصولگرای انقلابی نیست و این پیام را به جلیلی دادیم که این فرد در جبهه انقلابی و اصولگرا تعریف نمی شود اما جلیلی براساس آن نگاهی که داشت و می خواست در فضای بازتر فکر کند این فرد را صرف نظر از خط و خطوط سیاسی و تنها به عنوان چهره نخبه دانشگاهی سخنگو گذاشته بود.

به گزارش منیبان، بخش هایی از گفت وگوی روانبخش را در ادامه می خوانید:

 

  • بنابراین اگر این دولت سخنگوی ستاد جلیلی را به عنوان معاون رئیس جمهور انتخاب می‌کند به دلیل گرایش سیاسی این فرد است. به این ترتیب نیست که او را از جریان اصولگرایی و انقلابی برداشته باشد.
  • شهرام یزدانی، سخنگوی ستاد سعید جلیلی، در همین جریان اصلاح طلبی تعریف می شود.

منبع: etemadonline-698111



عکس خوانده نمی‌شود