hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > گلستان > تبادلات تجاری و اقتصادی اینچه برون با بهره برداری از سالن مسافربری رونق می گیرد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان

تبادلات تجاری و اقتصادی اینچه برون با بهره برداری از سالن مسافربری رونق می گیرد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان از اتمام بازسازی سالن مسافربری پایانه مرزی اینچه برون خبرداد و گفت: با بهره برداری از این پروژه انتظار است که طی دیپلماسی وزارت امور خارجه کشور و چراغ سبز کشور ترکمنستان؛ رونق تبادلات تجاری و اقتصادی پایانه مرزی اینچه برون رونق گیرد.

عادل مصدقی در جمع خبرنگاران به مناسبت دهه فجر با اشاره به اتمام بازسازی سالن مسافربری پایانه مرزی اینچه برون و آمادگی برای بهره برداری، اظهارداشت: این سالن مسافربری با اعتبار ۱۲ میلیارد تومان در دو طبقه احداث و آماده بهره برداری است.

به گفته وی، در حال حاضر 380 کیلومتر بزرگراه در استان داریم در حالی که قبل انقلاب این میزان 90 کیلومتر بوده و طول راههای اصلی نیز از 650 کیلومتر به 751 کیلومتر رسیده است.

مصدقی ادامه داد: مجموع راههای روستایی آسفالته استان نیز از 45 کیلومتر قبل انقلاب به 2 هزار و 831 کیلومتر بعد از انقلاب رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین قبل انقلاب 6 درصد روستاهای بالای 20 خانوار استان راه آسفالته داشتند در حالیکه بعد انقلاب این رقم 98.9 درصد است.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو