hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > ترامپ قابل اعتماد و پیش‌بینی نیست اما باید با او وارد گفت‌وگو شویم

ترامپ قابل اعتماد و پیش‌بینی نیست اما باید با او وارد گفت‌وگو شویم

حسن بهشتی‌پور گفت: واقعیت این است که باید با واشنگتن وارد مذاکره شویم، چراکه بهترین و منطقی‌ترین راه این است که با امریکا گفت‌وگو کنیم، حتی اگر به نتیجه نرسیم.

روزنامه اعتماد با حسن بهشتی‌پور گفت‌وگو کرده است. 

به گزارش اعتماد، بخش‌های مهم این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

  • ترامپ فردی غیرقابل پیش‌بینی است که موضع‌گیری‌های او تاکنون ساختارشکنانه بوده است. تحلیلگران ممکن است از این جهت خوش‌بین باشند که او در قبال ایران به رویکردی ساختارشکنانه متوسل نشده، بنابراین مواضع او مشخص است.
  • ترامپ دارای شخصیتی است که حتی اگر موضعی هم بگیرد، نمی‌توان به آن اعتماد کرد.
  • اما واقعیت این است که باید با واشنگتن وارد مذاکره شویم، چراکه بهترین و منطقی‌ترین راه این است که با امریکا گفت‌وگو کنیم، حتی اگر به نتیجه نرسیم.
  • نباید از بیم عدم موفقیت تصمیم بگیریم که اساسا وارد گفت‌وگو نشویم. دیپلمات‌ها می‌توانند هزار راه نرفته را کشف کنند، ما نیز باید به دیپلمات‌های خود اعتماد کنیم.
  • ما با چنین فردی طرف هستیم که مدعی است باید گرینلند را به زور بخرد و همچنین خلیج مکزیک را به نام خلیج امریکا تغییر نام دهد و همچنین مدعی است که پاناما باید به امریکا واگذار شود.

منبع: etemadonline-697681

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو