سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی تهران با اشاره به حضور نخستین گروه از آتشنشانان در مدت زمان چهار دقیقه در محل حادثه، ادامه داد: محل حادثه یک مجتمع مسکونی 10 طبقه بود؛ در طبقه هشتم در یک حدوداً 130 متری آتشسوزی روی داده و کاملاً شعلهور بود.
وی خاطرنشان کرد: دود بسیار غلیظی دیگر طبقات را فرا گرفته و با توجه به زمان بروز حادثه، ساکنان بسیار زیادی در وضعیت بسیار ناایمن قرار گرفته بودند.
ملکی بیان کرد: گروهی از آتشنشانان مشغول خاموش کردن آتش شده و گروهی دیگر با استفاده از تجهیزات تنفسی به طبقات رفته و مشغول جستوجو برای نجات ساکنان شدند.
سخنگوی آتشنشانی تهران با اشاره به انتقال تعدادی از ساکنان به سطح پشتبام و خارج کردن آنها از وضعیت ناایمن و خطرناک، افزود: در حال حاضر آتش خاموش شده است.
وی با بیان اینکه این حادثه خوشبختانه تاکنون مصدوم و تلفات جانی نداشت، گفت: اطلاعات تکمیلی درباره تعداد نفرات نجاتیافته متعاقباً اعلام میشود.




