hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > ورزشی > حواشی دیدار با تراکتور ادامه دارد/ هوادار پرسپولیس نابینا شد

حواشی دیدار با تراکتور ادامه دارد/ هوادار پرسپولیس نابینا شد

محمدجواد عبده هوادار تیم پرسپولیس که در جریان بازی این تیم با تراکتور آسیب دید، یک چشم خود را از دست داده است.

به گزارش رویداد ایران و به نقل از خبرآنلاین، محمدجواد عبده یکی از هوادارانی است که در جریان دیدار تیم‌های پرسپولیس و تراکتور آسیب دید و به همین علت به سرعت راهی بیمارستان شد تا چشم چپش مورد مداوای پزشکان قرار بگیرد.

با این حال عمل جراحی این بازیکن موفقیت‌آمیز نبوده و چشم چپ این هوادار از دست رفته تا او یکی از چشمان خود را از دست بدهد و از ناحیه چشم سمت چپ نابینا شود.

به نقل از ورزش سه؛ این در حالی است که محمدجواد عبده روز گذشته با ملاقات از سوی رضا درویش مواجه شد و مدیرعامل پرسپولیس اعلام کرد که هر کمکی از دستش بر بیاید برای بهبود وضعیت او انجام خواهد داد.

محمدجواد عبده در جایگاه شرقی ورزشگاه آزادی مستقر بود که بعد از برخورد سنگ به عینکش چشم او دچار آسیب شد.

۲۵۱۲۵۶

منبع: khabaronline-2017950

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو