hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > نیروی دریایی آمریکا استفاده از «دیپ‌سیک» را ممنوع کرد

نیروی دریایی آمریکا استفاده از «دیپ‌سیک» را ممنوع کرد

نیروی دریایی آمریکا پرسنل خود را از استفاده از هوش مصنوعی جدید چینی موسوم به «دیپ‌سیک» منع کرد.

نیروی دریایی آمریکا پرسنل خود را از استفاده از هوش مصنوعی جدید چینی موسوم به «دیپ‌سیک» منع کرد.

به گزارش مهر؛ نیروی دریایی آمریکا با ارسال نامه‌ای به اعضای این شاخه نظامی ارتش این کشور، با اشاره به آنچه نگرانی‌های امنیتی خوانده شده است، استفاده از هوش مصنوعی جدید ساخت چین را که «دیپ‌سیک/DeepSeek» نام دارد، منع کرد.

در این نامه «هرگونه» استفاده از «دیپ‌سیک» ممنوع اعلام شده و دلیل آن نیز «نگرانی‌های امنیتی و اخلاقی مرتبط با منشاء و کاربرد این نسخه» هوش مصنوعی ذکر شده است.

دیپ‌سیک بلافاصله پس از عرضه در ۱۵ ژانویه، در صدر نرم‌افزارهای پردانلود «اپ استور» اپل و «پلی استور» گوگل قرار گرفت و بیش از ۲ میلیون بار دانلود شد.

کارشناسان درباره آنچه ذخیره‌سازی داده‌های کاربر در چین پس از ورود به این هوش مصنوعی و استفاده از آن علیه شهروندان آمریکایی خوانده شده است، ابراز نگرانی کرده‌اند.

پیش‌تر کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید گفت که مقامات آمریکا مشغول بررسی پیامدهای هوش مصنوعی «دیپ سیک» برای امنیت ملی این کشور هستند.

 

منبع: etemadonline-697206

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو