hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > سیاسی > سوال معنادار خبرنگار صداوسیما از زیدآبادی درباره دوام آوردن دولت پزشکیان تا عید!

سوال معنادار خبرنگار صداوسیما از زیدآبادی درباره دوام آوردن دولت پزشکیان تا عید!

احمد زیدآبادی سوال عجیب خبرنگار صداوسیما از او را روایت کرد.

احمد زیدآبادی سوال عجیب خبرنگار صداوسیما از او را روایت کرد. 

او در کانال تلگرامی خود نوشت:

حملات روزانه و فزاینده به رئیس‌جمهور مستقر و همکارانش در کابینه از سوی بخشی از هیئت حاکمه، نامش می‌شود صدور پیام وحدت به جهان خارج!اشارۀ یک عضو دولت به رویکرد رقیب شکست‌خوردۀ رئیس جمهور در انتخابات نامش می‌شود، صدور پیام تفرقه به جهان خارج!

بی‌دلیل نگفته بودم که فرهنگ لغات مرسوم دیگر جوابگوی فهم ما از واژه‌ها نیست و باید فرهنگ معکوسی تدوین شود! فرهنگی که وحدت و تفرقه و شکست و پیروزی و ضعف و قوت و اخلاق و بی‌اخلاقی و انصاف و بی‌انصافی و عدالت و بی‌عدالتی، درست عکس آنچه تا کنون بشر فهم می‌کرده است، تعریف کند!

در روز هشتم تیر که برای رأی دادن به حسینیۀ ارشاد رفته بودم، خبرنگار صدا و سیما ناگهان میکروفونش را جلوم گرفت و پرسید؛ فکر می‌کنید که ریاست جمهوری پزشکیان تا عید دوام بیاورد؟ گفتم؛ تا عیدش را نمی‌دانم اما این را می‌دانم که بندۀ خدا را روی میدان مین فرستادیم!

منبع: etemadonline-696858

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو