درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 27 آذر 1404

کد: 39188 | 25 تیر 1399 ساعت 19:18

جان باختن روزانه ۱۵ تا ۲۰ بیمار قطعی و مشکوک به کرونا در استان اصفهان

نیمی از ۱۵۰ تا ۱۶۰ بیمار بستری شده در بخش مراقبت‌های ویژه با دستگاه‌های تنفس مصنوعی نفس می‌کشند. روزانه بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری می‌شوند.
جان باختن روزانه ۱۵ تا ۲۰ بیمار قطعی و مشکوک به کرونا در استان اصفهان


معاون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: نیمی از ۱۵۰ تا ۱۶۰ بیمار بستری شده در بخش مراقبت‌های ویژه با دستگاه‌های تنفس مصنوعی نفس می‌کشند. روزانه بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری می‌شوند.
وی ادامه داد: ظرفیت بستری مبتلایان در مراکز درمانی در حال تکمیل است و اگر روند ابتلا به ویروس ادامه یابد از ابتدای شهریور از بیمارستان الزهرا هم برای ارائه خدمات استفاده می‌شود.
معاون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: ماسک پارچه‌ای باید به صورت استاندارد و انبوه تولید شود. با توجه به شیوع آنفلوآنزا در پاییز باید کیت‌های تشخیص این بیماری هم تهیه و در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد.


عکس خوانده نمی‌شود