درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 28 آذر 1404

کد: 37578 | 12 تیر 1399 ساعت 08:54

صدیقه قدم مدیرعامل خانه مطبوعات استان سمنان شد

مسوول روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان گفت: نشست هیات مدیره جدید خانه مطبوعات عصر چهارشنبه در مجتمع فرهنگی هنری کومش سمنان برگزار شد و با رای اعضا، صدیقه قدم به عنوان مدیرعامل خانه مطبوعات این استان انتخاب شد.
صدیقه قدم مدیرعامل خانه مطبوعات استان سمنان شد


به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، زهرا پورکلهر اظهار داشت: در این نشست با رای اعضای هیات مدیره مصطفی کواکبیان به عنوان رییس، مهدی صمیمیان نایب رییس، صدیقه قدم مدیرعامل و محمدرضا خزر به عنوان خزانه دار خانه مطبوعات انتخاب شدند.
همچنین هادی سیستانی به عنوان بازرس و عباسعلی حسین پور به عنوان منشی هیات مدیره خانه مطبوعات در دوره جدید فعالیت خواهند کرد. 
انتخابات خانه مطبوعات استان سمنان 27 خرداد با شرکت اعضای آن و به صورت الکترونیکی برگزار شد و با رای اعضای خانه مطبوعات هیات مدیره جدید این خانه که متشکل از هفت نفر است انتخاب شدند.
خانه مطبوعات استان سمنان دارای 90 نفر عضو است.


عکس خوانده نمی‌شود