درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 28 آذر 1404

کد: 36438 | 03 تیر 1399 ساعت 09:56

واکنش هاشمی به تخریب ملک ۴ هزار متری جماران

رئیس شورای شهر تهران نسب به تخریب ملک ۴ هزار متری جماران و اجرای احکام‌ ماده ۱۰۰ توضیحاتی داد.
واکنش هاشمی به تخریب ملک ۴ هزار متری جماران


محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران پیش از دستور دویست و بیست و دومین جلسه علنی شورای شهر تهران که امروز (سه‌شنبه سوم تیر ماه) برگزار شد، در تشریح جلسه هم‌اندیشی صبح امروز گفت: جلسه هم اندیشی در مورد همدلی بین اعضا بود و انسجام بین کمیسیون‌ها و‌ تعامل با مجمع نمایندگان تهران مجلس شورای اسلامی بود.
رئیس شورای شهر تهران در واکنش به حواشی ملک ۴ هزار متری جماران افزود: بابت ملک جماران همه صحبت‌ها شده است و من صحبتی ندارم.
هاشمی درباره اظهار نظر دادستان کل کشور درباره نفوذ و درآمدزایی از محل ماده ۱۰۰ شهرداری گفت: مشکل اصلی در ماده ۱۰۰ تخریب است، زیرا ماده ۱۰۰ در اجرا و تخریب دچار مشکل است و بسیاری از پرونده‌ها به دلیل مشکلات مردم اجرا نمی‌شوند.
رئیس شورای شهر تهران افزود: اگر با تمام پرونده‌های ماده ۱۰۰ مانند ملک جماران برخورد می‌شد دیگر در شهر تخلف نداشتیم و در بخش ماده ۱۰۰ نیز مانند اراضی ملی قوی عمل می‌شد.


عکس خوانده نمی‌شود