کلاهبرداري 6ميليارد ريالي با وعده سود کلان
سرهنگ سعيد تجري افزود: با بررسي مستندات و اظهارات مالباخته مشخص شدکه وي در دام سودجوياني گرفتار شده که با وعده هاي واهي و اغواکننده تحت عنوان سرمايه گذاري در حوزه ارز ديجيتال، بيش از 6ميليارد ريال سرمايه خود را به حساب افرادي که هرگز نديده ، واريز کرده بود.
سرهنگ تجري يادآور شد: مالباخته به گمان خود و به اميد دريافت سود کلان ماهانه، در اين راه قدم برداشته و گرفتار وعده هاي توخالي سودجويان سايبري گرديد.
وي يادآور شد: اين شهروند که هيچ دانش و تخصصي در حوزه ارز ديجيتال نداشته، بدون دريافت هيچ ضمانتي سرمايه خود را در اختيار سودجويان قرار داده و اطرافيان خود را هم دعوت به مشارکت براي دريافت سود بالا مي نمود.
سرهنگ تجري گفت: نهايتا پس از بررسي هاي فني و تخصصي کارشناسان اين پليس، تمامي وجوه از حساب هاي بانکي کلاهبردار به حساب شاکي عودت داده شد.
رئيس پليس فتا استان گلستان از شهروندان خواست به تبليغات فريبنده سودجويان سايبري اعتنا نکنند و وعده سودهاي نامتعارف را دامي از طرف افراد کلاهبردار تلقي کنند و حتما بدون آگاهي و دانش در حوزه ارز ديجيتال قدم نگذارند.
