درباره ما نسخه آزمایشی | سه شنبه، 25 آذر 1404

کد: 36293 | 02 تیر 1399 ساعت 08:14

ابتلای ۲۲ نفر از شرکت کنندگان در یک مراسم تشییع جنازه به کرونا

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از ابتلای ۲۲ نفر از شرکت کنندگان در یک مراسم تشییع جنازه به کرونا در استان خبر داد.
ابتلای ۲۲ نفر از شرکت کنندگان در یک مراسم تشییع جنازه به کرونا


پرویز یزدان پناه شامگاه یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران، افزود: با توجه به روند صعودی ابتلاء به کرونا در استان، در حال حاضر شهرستان چرام در وضعیت قرمز قرار داشته و شهرستان‌های بویراحمد و گچساران نیز در حالت هشدار هستند.
یزدان‌پناه عدم رعایت فاصله گذاری هوشمند و اجتماعی را یکی از عوامل مؤثر در رشد مبتلایان به کرونا در استان دانست و عنوان کرد: توصیه اصلی ما به مردم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و عدم شرکت در تجمعات، عدم خروج از خانه به جز موارد ضروری و شستن مکرر دست‌ها است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از بهبودی ۸۱۱ بیمار مبتلا به کرونا در استان خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر ۲۶ نفر از افراد مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های معین کرونای استان بستری هستند.
یزدان پناه با بیان اینکه از مجموعه ۲۳۶ نمونه ارسالی روز یکشنبه توسط آزمایشگاه مولکولی یاسوج تعداد موارد مثبت روند صعودی چشمگیری نسبت به روزهای قبل داشته است، اظهار کرد: شهرستان‌های چرام و گچساران بیشترین موارد مثبت از این آزمایشات را داشتند.


عکس خوانده نمی‌شود