سید محمد حسینی در سومین قرارگاه شهید همدانی افزود: هفته دولت امسال ۲ هزار و ۹۰۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در شهرها و روستاهای استان به بهرهبرداری میرسد.
مدیرکل راه و شهرسازی گلستان افزود: طی سه سال گذشته تا به امروز بالغ بر هفت هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی به مناسبت های مختلف در سطح استان افتتاح و به متقاضیان تحویل داده شده است.
وی گفت: در هفته دولت ۶۲ پروژه عمرانی با اعتبار سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان افتتاح و کلنگزنی خواهد شد.
حسینی ادامه داد: برای توسعه زیر ساختها در شهرک های صنعتی نهضت ملی مسکن در گلستان ۱۷۰ میلیارد تومان هزینه صرف شد.
وی همچنین اضافه کرد: طی سه سال در پهنای شهر ها و روستاهای استان بالغ بر ۵۷ هزار و ۸۰۰ واحد ساختمانی پروانه فعالیت خود را گرفتند که ۴۰ هزار واحد وارد عملیات اجرایی شده است.
وی یادآور شد: همدلی شبکه بانکی در شهرها و روستاها خیلی خوب بوده و شاهد افزایش تسهیلات بانکی بودیم.
مدیرکل راه و شهرسازی گلستان در پایان گفت: از دوسال اخیر تاکنون بالغ بر ۷۷ میلیارد تومان برای ساخت واحد های اداری توسط دولت تامین اعتبار شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی گلستان نیز با بیان اینکه تعهد استان گلستان در بازه سه ساله، ساخت ۷۰ هزار واحد مسکونی بود گفت: پروانه ساختمانی ۵۷ هزار و ۸۰۰ واحد صادر، نزدیک به ۴۰ هزار واحد وارد عملیات اجرایی و تاکنون هفت هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی افتتاح شده است.