سید احمد موسوی افزود: تابستان امسال ۱۵۸۴ مگاوات برق برای گلستان تامین شد که ۹۵۰ مگاوات در استان تولید و بقیه از استانهای دیگر تامین شد.
موسوی بر ضرورت صرفه جویی در مصرف برق تاکید و اضافه کرد: هفته دولت امسال ۳۲۹ طرح در استان به بهره برداری میرسد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان گفت: از پارسال تاکنون حدود ۱۰۵ میلیارد تومان پاداش صرفه جویی به مشترکان خانگی در این استان اختصاص یافته است.
وی خاطر نشان کرد: در تابستان امسال یک هزار و ۵۴۸ مگاوات برق برای گلستان تامین شد که ۹۵۰ مگاوات در استان تولید و باقی آن از استانهای دیگر تامین شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان افزود: در روزهای عادی سال مصرف برق در گلستان ۴۰۰ مگاوات و در تابستان تا ۱۶۰۰ مگاوات رسید کهاکثر مصرف مربوط به مشترکان خانگی است.
موسوی تاکید کرد: هیچ روستایی بدون برق در استان گلستان وجود ندارد و تنها دغدغه ما رضایت مشتریان است.
وی تصریح کرد: با توجه به پیش بینی های هواشناسی که در روزهای اخیر روزهای گرمی رو خواهیم داشت، از همه مشترکین درخواست داریم که رعایت مدیریت مصرف داشته باشند .
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان در پایان گفت: در دولت سیزدهم یک هزار و ۵۵ میلیارد تومان پروژه توزیع برق در گلستان افتتاح شد