درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 27 آذر 1404

کد: 359914 | 24 مرداد 1403 ساعت 12:19

حماس: هرگز در مذاکرات روز پنجشنبه شرکت نخواهیم کرد

نماینده جنبش حماس در لبنان گفت که این جنبش هرگز قصد شرکت در مذاکرات روز پنجشنبه را ندارد.
حماس: هرگز در مذاکرات روز پنجشنبه شرکت نخواهیم کرد


احمد عبدالهادی نماینده جنبش حماس، به خبرگزاری ریانووستی گفت: «به‌هیچ‌وجه در مذاکرات آتش‌بس در غزه که قرار است پنجشنبه برگزار شود، مشارکت نخواهیم کرد».

به گزارش تسنیم، جنبش حماس پیش از این گفته بود که آغاز دورهای جدید مذاکرات یا طرح پیشنهادهای تازه، فقط پوششی برای تجاوزگری‌های اسرائیل است.

سه کشور مصر، قطر و آمریکا در تاریخ 13 مرداد از اسرائیل و حماس خواستند در تاریخ 15 آگوست، برای ازسرگیری گفت‌و‌گوها برای آتش‌بس و تبادل اسرا، پای میز مذاکره حاضر شوند؛ در این میان منابع عربی گفته‌اند که مذاکرات آتش‌بس غزه و توافق تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه در دوحه قطر برگزار می‌شود.

در مقابل اما جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای خواستار اجرای مفاد مذاکرات دوم جولای شد و گفت که نیازی به مذاکرات مجدد وجود ندارد.

منبع: etemadonline-671214



عکس خوانده نمی‌شود