درباره ما نسخه آزمایشی | دوشنبه، 20 بهمن 1404

کد: 358627 | 20 مرداد 1403 ساعت 22:57

 شهرداری ها با اقداماتی که گاها بالغ بر ۳۷۰ نوع فعالیت می شود در خط اول تحولات و توسعه اقتصادی کشور قرار دارند

سرپرست دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری گلستان گفت:  شهرداری ها با اقداماتی که گاها بالغ بر ۳۷۰ نوع فعالیت می شود در خط اول تحولات و توسعه اقتصادی کشور قرار دارند
 شهرداری ها با اقداماتی که گاها بالغ بر ۳۷۰ نوع فعالیت می شود در خط اول تحولات و توسعه اقتصادی کشور قرار دارند


سید محسن حسینی با حضور در دفتر نمایندگی رویداد ایران ضمن تبریک روز خبرنگار، اظهار کرد گرامیداشت یاد خبرنگار شهید محمود صارمی و ۱۷ مرداد ، روز خبرنگار را به همه خبرنگاران ، اصحاب رسانه ، خانواده مطبوعات و جامعه اطلاع رسانی استان که پس از ۳۶۵ روز در سال،یک روز به نام «خبرنگار» مزین شده تا بتوانیم قدردان زحمات این قشر سختکوش باشیم.

وی با بیان اینکه شهرداری ها با فعالیتهای گوناگون خود (که گاها بالغ بر ۳۷۰ نوع فعالیت می شود)  بعنوان مهمترین واسطه میان مردم و دولت عمل می کنند، افزود: شهرداری ها در خط اول تحولات و توسعه اقتصاد کشور قرار دارند و شهرداری ها با برقراری سلسله مراتب مناسب در سطح بندی شهری، تعیین سقف توسعه پذیری شهرها با توجه به امکانات و محدودیتها، ایفای نقش هدایت روند توسعه منطقه ای از طریق ترکیب با محورهای توسعه و ایجاد یک شبکه منسجم و تأمین و گسترش تجهیزات خدماتی و رفاهی این نقش واسط را به خوبی ایفا می کنند. 

وی  افزود: اهداف برنامه ریزی شهری شامل مفید ترین استفاده از اراضی شهری ، حداکثر امکان پیشرفت شهر با توجه به محدودیت های منابع و ارتباط آن با نیازهای شهروندان ، امنیت شهر در مقابل حوادث طبیعی ، زیبا سازی و افزایش کیفیت محیط زندگی ، حفاظت از منابع و زیبائی های طبیعت و بناهای تاریخی و توجه ویژه به مسایل فرهنگی و اخلاق آحاد شهروندان ، است.

سرپرست دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گلستان با اشاره به نقش مهم شهرداریها در توسعه کشور و اینکه شهرداریها مهمترین نهاد خدمتگزاری به مردم هستند ، گفت: لازم است که حمایت بیشتری از سوی دولت نسبت به شهرداریها صورت گیرد تا شهرداریها بتوانند شهرها را طوری شکل داده و اداره کنند که اسباب رسیدن شهروندان به رفاه و امنیت را فراهم ساخته و موجبات انبساط روحی شهروندان را فراهم سازند.

سرپرست دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری گلستان با اشاره به اینکه مدیریت شهری در برخی از کلان شهر‌ها 370 نوع فعالیت دارد که این فعالیت‌ها به تبع جمعیت و وسعت شهر‌ها متغیر است، افزود: خدمات بسیاری در شهرداری‌ها و شورا‌های اسلامی اتفاق می‌افتد که رسانه‌ها بر چگونگی انجام این اقدامات که بیشتر آنها عام المنفعه هستند، نظارت می‌کنند.

وی ورود رسانه به موضوعات مدیریت شهرداری‌ها و شورا‌های اسلامی شهر را از مهمترین وظایف خبرنگاران برشمرد و خاطرنشان کرد: ترکیب شورا‌ها از لحاظ سن، تحصیلات، نوع نگرش‌ها و دیگر خصوصیات ناهمگون بوده و سبب شده تا سلیقه و نوع نگاه به مسائل و مشکلات و حتی نگاه به محلات و اقصی نقاط شهر متفاوت باشند.

سرپرست دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری گلستان، استانداردسازی خدمات شهری را از مهمترین اهداف دفتر برشمرد و توضیح داد: فضا‌های ایجاد شده از قبیل پارک‌ها، خانه‌های فرهنگ، آتش نشانی، سرویس‌های بهداشتی و دیگر فضا‌ها باید در چارچوب مقررات و استاندارد‌های تعریف شده ایجاد و در دسترس آحاد مختلف مردم قرار گیرد.

وی مسائل مالی، پرسنلی، خدمات شهری، فرهنگی و عمرانی شهرداری‌ها را از وظایف دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری عنوان کرد و گفت: در حوزه عمرانی نیز دفتر شهری با دفتر فنی همکاری‌های لازم را دارد.

وی نامگذاری خیابان‌ها، کوچه‌ها و معابر شهری با بهره‌مندی از اسامی چهر‌های فاخر علمی، شهدا، ورزشکاران و هنرمندان را از برنامه‌های در دست پیگیری دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری دانست و تصریح کرد: معابر پایتخت و سایر کلان شهر‌ها به نام چهره‌های فاخر استان ما مزین شده، ولی در گرگان و دیگر شهرستان‌های استان نیز این اسامی در نامگذاری‌ها بکار گرفته نشده‌اند که تصمیماتی برای این مسأله داریم.

حسینی با تأکید بر اینکه استفاده از نام چهره‌های فاخر در نامگذاری‌ها، به هم استانی‌ها هویت می‌دهد و می‌دانند که فقط مصرف‌کننده فرهنگی نیستند، اضافه کرد: همین مسأله کمک می‌کند تا نسل جدید با الگوبرداری از این چهره‌های شاخص ادامه دهنده راه آنها باشند.



عکس خوانده نمی‌شود