درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 29 بهمن 1404

کد: 358570 | 20 مرداد 1403 ساعت 19:50

یک نماینده مجلس مدعی نفوذ افراد دارای رانت در انتخاب وزرای دولت پزشکیان شد؛ شورای راهبری شورای ظریف است!

یک نماینده مجلس مدعی شد: از روی شنیده‌ها خدمت‌تان عرض می‌کنم که در این شورا به افرادی نمره و امتیاز می‌دادند که خودشان دستی بر آتش داشتند. مثلاً کسانی که نهاده‌های دام وارد می‌کنند، طبیعتاً وزیری معرفی کنند که در آینده وزیر آن‌ها باشد. این مسئله را راجع به همه اعضای مطرح‌شده برای کابینه شنیده‌ام.
یک نماینده مجلس مدعی نفوذ افراد دارای رانت در انتخاب وزرای دولت پزشکیان شد؛ شورای راهبری شورای ظریف است!


روزنامه هم میهن با احمد بخشایش‌اردستانی، نماینده اردستان در مجلس گفت‌وگو کرده است. 

به گزارش هم میهن، بخش‌هایی از این مصاحبه را در ادامه می‌خوانید؛

  • شورای راهبری شورای آقای ظریف است.
  • آقای پزشکیان شخصیت جالب توجهی هستند. هم صداقت دارند هم شفاف هستند. این جمله امام علی(ع) را هم زیاد بیان می‌کنند که کسی که مستبد به رای باشد، هلاک می‌شود.
  • در حال حاضر شورای راهبری یا شورای آقای ظریف در مسئله معرفی اعضای کابینه نقش زیادی دارد.
  • از روی شنیده‌ها خدمت‌تان عرض می‌کنم که در این شورا به افرادی نمره و امتیاز می‌دادند که خودشان دستی بر آتش داشتند. مثلاً کسانی که نهاده‌های دام وارد می‌کنند، طبیعتاً وزیری معرفی کنند که در آینده وزیر آن‌ها باشد. این مسئله را راجع به همه اعضای مطرح‌شده برای کابینه شنیده‌ام.

 

منبع: etemadonline-670600



عکس خوانده نمی‌شود