درباره ما نسخه آزمایشی | سه شنبه، 2 تیر 1405

کد: 35804 | 27 خرداد 1399 ساعت 12:48

بازداشت ۲ نفر از فروشندگان اینترنتی سلاح در تهران

رئیس پایگاه چهارم پلیس امنیت فاتب از بازداشت دو نفر از فروشندگان سلاح خبر داد که در فضای مجازی فعالیت داشتند.
بازداشت ۲ نفر از فروشندگان اینترنتی سلاح در تهران


سرهنگ تاجیک  با اعلام خبر بازداشت دو نفر از عاملان فروش سلاح، درباره جزئیات این خبر اظهار کرد: در راستای اجرای طرح خلع سلاح موسوم به "هفتم‌تیر" پس از رصد فضای مجازی، دو نفر از فروشندگان سلاح و مهمات غیرمجاز در غرب شهر تهران شناسایی شدند.
رئیس پایگاه چهارم پلیس امنیت فاتب تصریح کرد: با اقدامات فنی و اطلاعاتی و پس از چندین ساعت عملیات تعقیب و مراقبت، متهمان روز گذشته در غرب تهران درحالیکه سوار بر یک خودروی پراید بودند شناسایی و در یک عملیات ضربتی و اطلاعاتی بازداشت شدند.
وی خاطرنشان کرد: از دو متهم، سلاح کمری و مقداری مهات کشف و هر دو به همراه کشفیات دستگیر و به مقر پایگاه چهارم پلیس امنیت منتقل شدند.


عکس خوانده نمی‌شود