درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 5 تیر 1405

کد: 357035 | 15 مرداد 1403 ساعت 19:36

نماینده مجلس: اقدام پزشکیان در برخورد با وزیر خارجه اردن بسیار پسندیده بود

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: ما یک نظام اسلامی هستیم و سیاست ما عین دیانت ماست، بنابراین روش رئیس جمهور بسیار پسندیده و تحسین برانگیز است و به سهم خود از وی تشکر و قدر دانی می‌کنم.
نماینده مجلس: اقدام پزشکیان در برخورد با وزیر خارجه اردن بسیار پسندیده بود


علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در خصوص برخی انتقادات درباره جایگاه وزیر خارجه اردن در کنار رئیس جمهوری کشورمان واکنش نشان داد: اکرام، احترام و تجلیل از میهمان یک روش اسلامی و سنت پیامبر عظیم الشان صلی الا علیه و آله است، بگونه‌ای که خطاب به مولی علی علیه السلام فرمودند "اکرم الضیف و لو کان کافراَ". میهمان را گرامی دارید حتی اگر کافر باشد.

به گزارش ایرنا، وی گفت: اخیراَ در فضای مجازی در جهت انتقاد از رئیس جمهور محترم و مردمی پزشکیان که (بجای اینکه در دیدار با وزرای کشور‌ها آن‌ها را پائین دست بنشاند، در کنار خود می‌نشاند) فضاسازی و قلم فرسایی می‌شود که وی آداب و رسوم دیپلماتیک را بلد نیستند و وزرا را در کنار دست خود می‌نشاند و این بر خلاف عرف جهانی است.

نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما یک نظام اسلامی هستیم و سیاست ما عین دیانت ماست، بنابراین روش رئیس جمهور محترم بسیار پسندیده و تحسین برانگیز است و به سهم خود از وی تشکر و قدر دانی می‌کنم.

بروجردی افزود: اگر با دقت به روش مقام معظم رهبری نگاه کنم، چون رؤسای کشور‌ها و مقامات با همتای ایرانی خود به محضر ایشان میرسند در روی یک مبل ساده و مقام ایرانی را در کنار هم ملاقات می‌کنند و جایگاه نشستن آن‌ها هم دست راست مقام معظم رهبری است که در عرف دیپلماتیک نشان از ادای احترام دارد.

وی تاکید کرد: بنابراین از رئیس جمهور بخاطر احیای این سنت حسنه اسلامی باید تشکر و قدردانی کرد.

منبع: fararu-761180



عکس خوانده نمی‌شود