درباره ما نسخه آزمایشی | دوشنبه، 20 بهمن 1404

کد: 348630 | 21 تیر 1403 ساعت 08:21

تمدید زمان ارائه اظهارنامه مالیاتی تا پانزدهم مرداد در گلستان

مدیرکل امور مالیاتی گلستان از تمدید زمان ارائه اظهارنامه مالیاتی تا ۱۵ مرداد ماه امسال خبر داد.
تمدید زمان ارائه اظهارنامه مالیاتی تا پانزدهم مرداد در گلستان


قربان حاجی‌مشهدی خرداد و تیرماه هر سال را زمان تسلیم اظهارنامه مالیاتی بیان کرد و گفت: با توجه به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، موعد تسلیم اظهارنامه مشاغل که تا پایان خرداد ماه بود تا ۱۵ مرداد ماه تمدید شد.

وی گفت: موعد تسلیم اظهارنامه اشخاص حقوقی و شرکت‌ها نیز تا پایان تیر ماه است، همچنین افرادی که املاک تجاری خود را اجاره می‌دهند تا پایان تیر ماه برای تسلیم اظهارنامه مالیات بر اجاره املاک تجاری فرصت دارند.

او اضافه کرد: تسلیم اظهارنامه‌های مالیاتی مشاغل، اشخاص حقوقی و شرکت‌ها و مالیات بر اجاره املاک تجاری به صورت سالانه انجام می‌شود، اما تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده به صورت فصلی اتفاق می‌افتد و مودیان مکلفند در پایان هر فصل اظهارنامه مالیاتی خود را تحویل سازمان امور مالیاتی دهند.

مدیرکل امور مالیاتی گلستان با بیان اینکه پارسال حدود ۳۲ هزار میلیارد ریال مالیات از مردم گلستان وصول و صرف هزینه‌های جاری استان شد، افزود: همچنین چهار هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال عوارض به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان واریز شده است.



عکس خوانده نمی‌شود