درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 26 آذر 1404

کد: 338053 | 18 خرداد 1403 ساعت 21:10

کندوان یک‌طرفه شد

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به تردد پرحجم و ترافیک سنگین سه محور مواصلاتی این استان از یک‌طرفه شدن کندوان خبر داد.
کندوان یک‌طرفه شد


رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به تردد پرحجم و ترافیک سنگین سه محور مواصلاتی این استان از یک‌طرفه شدن کندوان خبر داد.

به گزارش تسنیم، سرهنگ یدالله جهان‌تاب در آمل، با اشاره به اینکه با توجه به برگشت مسافران از تعطیلات پایان هفته محورهای استان شلوغ است، اظهار داشت: هم‌اکنون تردد در هراز، کندوان و سوادکوه همچنان پر حجم و ترافیک سنگین گزارش می‌شود. 

وی با بیان اینکه به دلیل حجم تردد در محور کندوان از ساعت 14:30 دقیقه امروز یک‌طرفه شده است، افزود: محور هراز نیز در مناطق شنگلده، لاهیجان، اسک، لاسم و پلور ترافیک پرحجم و تردد سنگین است.

رئیس پلیس راه مازندران گفت: در صورت ترافیک پرحجم در محور هراز نیز اعمال محدودیت ترافیکی طبق دستور پلیس فراجا به پلیس راه مازندران انجام می‌شود. 

جهان‌تاب خاطرنشان کرد: هم‌اکنون خروجی به تهران نیز پرحجم گزارش می‌شود. 

وی خاطرنشان کرد: با توجه به این حجم ترافیک و تردد سنگین و کند مسافران با صبر و حوصله، توجه بر رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی به رانندگی و رسیدن به مقصد ادامه دهند.

 

منبع: etemadonline-662644



عکس خوانده نمی‌شود