درباره ما نسخه آزمایشی | دوشنبه، 24 آذر 1404

کد: 338044 | 18 خرداد 1403 ساعت 21:30

کسب مال از طرق نات کوین و همستر حرام است

سید هدایت محمودی امام جمعه شهر لنده با بیان اینکه نات کوین و همستر از مصادیق کلاهبرداری است، گفت: یکی از مصادیق کلاهبرداری امروز مسئله نات کوین و همستر است. وی افزود: این مال از راه حرام کسب می‌شود و خانواده‌ها باید در رابطه با تبلیغات فریبنده دشمنان نهایت دقت را داشته باشند.
کسب مال از طرق نات کوین و همستر حرام است


امام جمعه لنده درباره نات کوین و همستر از تریبون نماز جمعه این هفته اظهارنظر کرد.

به گزارش مهر، سید هدایت محمودی اصل در خطبه‌های این هفته از نماز جمعه شهر لنده با بیان اینکه نات کوین و همستر از مصادیق کلاهبرداری است، گفت: یکی از مصادیق کلاهبرداری امروز مسئله نات کوین و همستر است.

وی افزود: این مال از راه حرام کسب می‌شود و خانواده‌ها باید در رابطه با تبلیغات فریبنده دشمنان نهایت دقت را داشته باشند.

محمودی اصل با تاکید بر اهمیت سواد رسانه‌ای، اظهار کرد: خانواده‌ها نیز باید دقت را در بحث سواد رسانه‌ای و چنین مواردی داشته باشند.

شهرستان لنده در ۳۰ کیلومتری شمالغربی دهدشت در استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

 

منبع: etemadonline-662647



عکس خوانده نمی‌شود