درباره ما نسخه آزمایشی | دوشنبه، 20 بهمن 1404

کد: 329884 | 24 اردیبهشت 1403 ساعت 17:48

فرمانداران بر اساس اجرای نهضت ملی مسکن ارزیابی می‌شوند

استاندار گلستان گفت: فرمانداران بر اساس اجرای نهضت ملی مسکن که اولویت فعالیت دولت است ارزیابی خواهند شد.
فرمانداران بر اساس اجرای نهضت ملی مسکن ارزیابی می‌شوند


علی‌محمد زنگانه در جلسه شورای مسکن استان گلستان اظهار کرد: فرمانداران بر اساس اجرای نهضت ملی مسکن که اولویت فعالیت دولت است ارزیابی خواهند شد.

وی ادامه داد: موضوع مسکن موضوع جدی است و در مدت باقیمانده دولت اقدامات باید تشدید شود و حتی مسائل عقب مانده مسکن نیز جبران شود.

استاندار گلستان خاطرنشان کرد: تامین زمین باید در کمترین زمان ممکن پیش رو با تدوین یک برنامه مدون و حداکثر دوماهه اجرایی شود و معاونان مرتبط و فرمانداران باید پاسخگو باشند و دیگر دستگاه‌ها نیز مکلف به همکاری هستند.

علی محمد زنگانه افزود: ظرف یک فصل کاری رتبه استان گلستان در اجرای نهضت ملی مسکن با اجرای سریع، دقیق و کامل پروژه‌ها ارتقاء یابد و هیچ کوتاهی در این امر پذیرفتنی نیست.



عکس خوانده نمی‌شود