درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 28 آذر 1404

کد: 323747 | 06 اردیبهشت 1403 ساعت 19:30

ظرفیت فقرزدایی بودجه ۱۴۰۳/ بودجه کمتر با فقرای بیشتر؟

در برنامه صفحه اول در گفت‌وگو با سید هادی موسوی نیک، اقتصاددان به بررسی ظرفیت‌های لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مقابله با فقر پرداخته‌ایم.
ظرفیت فقرزدایی بودجه ۱۴۰۳/ بودجه کمتر با فقرای بیشتر؟


فردای اقتصاد: به بهانه انتشار گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس مبنی بر بودجه حامی فقرا (ظرفیت‌های فقرزدایی لایحه بودجه) در گفت‌وگو با سید هادی موسوی نیک، اقتصاددان به بررسی ظرفیت‌های لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مقابله با فقر پرداخته‌ایم.

بر اساس این گزارش، اثرگذاری غیرمستقیم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ باید از طریق تقویت رشد اقتصادی و کاهش تورم باشد اما لایحه بودجه سال جاری به گونه‌ای تدوین شده که ادامه روند قوانین بودجه در سال‌های گذشته است و با توجه به ظرفیت‌ها و محدودیت‌های بودجه‌ای، از لایحه نمی‌توان انتظار چندانی در مورد هدایت و تقویت رشد اقتصادی و در نتیجه فقرزدایی بخصوص از کانال ظرفیت سازی برای ایجاد رشد اقتصادی پایدار داشت.

نسخه صوتی برنامه را اینجا بشنوید


منبع: fardayeeghtesad-37993



عکس خوانده نمی‌شود