درباره ما نسخه آزمایشی | دوشنبه، 20 بهمن 1404

کد: 318629 | 25 فروردین 1403 ساعت 09:02

دستگیری ۱۲ نفر از عوامل ایجاد نزاع و درگیری و تخريب صندلی های سالن ورزشی بندرگز 

سرهنگ "مهدی مهدوی نیا" اظهار داشت: شب گذشته به دنبال نزاع و درگیری و بر هم زدن نظم عمومی در سالن ورزشی صدرا بندرگز توسط چند نفر، بلافاصله ماموران انتظامی وارد عمل شدند.
دستگیری ۱۲ نفر از عوامل ایجاد نزاع و درگیری و تخريب صندلی های سالن ورزشی بندرگز 


فرمانده انتظامی شهرستان بندرگز بیان داشت: طی بررسی های صورت گرفته مشخص شد تعدادی از تماشاگرنماها به جدول بازی های مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتسال جام رمضان به عوامل برگزاری اعتراض و اقدام به تخریب تعدادی از صندلی ها کرده و به تذکرات ماموران انتظامی بی توجهی کردند.

وی ادامه داد: با اشراف اطلاعاتی، حضور مقتدرانه ماموران انتظامی و هماهنگی قضایی، ۱۲ نفر از عاملان نزاع و درگیری و تخريب صندلی های سالن ورزشی دستگیر شدند.

سرهنگ مهدوی نیا با اشاره به اینکه متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند، خاطر نشان کرد: تجهیزات سالن های ورزشی جزء اموال عمومی است که همه شهروندان حق استفاده از آن را دارند و هیچکس نباید این تصور را داشته باشد می تواند به هر بهانه ای کوچکترین آسیب عمدی به آن بزند و پلیس با کسانی که بخواهند در نظم عمومی جامعه اخلال ایجاد کنند برابر قانون، قاطعانه برخورد خواهد کرد.



عکس خوانده نمی‌شود