درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 27 آذر 1404

کد: 308878 | 14 اسفند 1402 ساعت 15:20

بازدید مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر از کارخانه در حال احداث فولادسازی

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر، از پروژه بزرگ فولادسازی و نورد گرم در حال احداث بازدید کرد و از نزدیک شاهد پیشرفت‌های حاصل شده در این پروژه عظیم بود.
بازدید مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر از کارخانه در حال احداث فولادسازی


مهندس عتیقی مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر صبح امروز از کارخانه در حال احداث فولادسازی و نورد گرم شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر بازدید کرد و در جریان میزان پیشرفت و مراحل ساخت این پروژه عظیم  قرار گرفت.

محصول این ابر پروژه، ورق گرم فولادی با عرض ۱۰۰۰ تا ۱۸۰۰ میلیمتر و ضخامت ۰/۸ تا ۲۰ میلیمتر می باشد که ظرفیت تولید سالانه ۳ میلیون تن محصول را دارد.

با راه اندازی کارخانه فولادسازی و نورد گرم شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر، علاوه بر اینکه زنجیره تولید فولاد در منطقه گل گهر تکمیل تر می شود، حدودا ۱۱۱۰ نفر به طور مستقیم و ۳۳۲۰ نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به کار خواهند شد.



عکس خوانده نمی‌شود