با حضور سیدرضا نظری مدیرکل آموزش و پرورش، عیسی بابایی مدیرکل کمیته امداد استان گلستان و سایر مسئولین استانی و شهرستانی، جشن احسان و نیکوکاری در مدرسه پسرانه مصطفی خمینی شهرستان گرگان برگزار شد.
در آغاز این مراسم سیدرضا نظری، با اشاره به الگوی عملی خاندان عصمت و طهارت، در خصوص اهمیت یاری رساندن به افراد نیازمند در اسلام و فرهنگ ایرانیان و برکات آن توضیحاتی ارائه داد.
مدیر کل آموزش و پرورش با بیان اینکه برگزاری جشن احسان و نیکوکاری در نهادینه کردن روحیه انسان دوستی بین دانش آموزان موثر است گفت: نباید اجازه دهیم فقر و محرومیت، مانع از رشد و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان شود.
نظری در ادامه افزود گفت: دانش آموزان استان پارسال نزدیک به یک میلیارد تومان در جشن نیکوکاری کمک کردند.
وی افزود: همچنین فرهنگیان استان بیش از ۶ میلیارد تومان از حقوق خود را برای کمک به کودکان نیازمند اهدا کردند.
مدیرکل کمیته امداد گلستان نیز با بیان اینکه حدود ۱۹ هزار دانش آموز تحت پوشش داریم، گفت: امسال برآورد میشود درمجموع بیش از ۲۰ میلیارد تومان به نیازمندان کمک شود.