درباره ما نسخه آزمایشی | سه شنبه، 25 آذر 1404

کد: 307499 | 17 اسفند 1402 ساعت 23:12

تیر خلاص ایلان ماسک به بایدن و ترامپ

ایلان ماسک یک روز پس از دیدار با دونالد ترامپ تاکید کرد نه به او که نامزد جمهوریخواهان است کمک مالی می‌کند نه به جو بایدن دمکرات.
تیر خلاص ایلان ماسک به بایدن و ترامپ


میلیاردر آمریکایی صاحب شبکه اجتماعی ایکس می‌گوید به هیچیک از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده کمک مالی نخواهد کرد.

به گزارش شفقنا، رویترز نوشت: ایلان ماسک یک روز پس از دیدار با دونالد ترامپ تاکید کرد نه به او که نامزد جمهوریخواهان است کمک مالی می‌کند نه به جو بایدن دمکرات.

ترامپ و بایدن هر دو در انتخابات سه شنبه بزرگ پیروز شدند و نماینده حزب خود در انتخابات نوامبر امسال خواهند بود. ترامپ در آخر هفته با ماسک، یکی از ثروتمندترین افراد جهان دیدار کرد چون به شدت به دنبال تزریق پول به ستاد انتخاباتی خود است.

ماسک در پستی در پلتفرم شبکه اجتماعی X خود گفت: صرفاً برای شفافیت، من به هیچ یک از نامزدهای ریاست جمهوری ایالات متحده کمک مالی نمی کنم.

در سال ۲۰۲۲، ماسک از آمریکایی ها خواست تا در انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره، جمهوری خواه را انتخاب کنند تا تعادل با دموکرات ایجاد شود. ماسک کسی بود که به محض خرید توییتر، حساب ترامپ را که در زمان جک دورسی مسدود شده بود، برگرداند.

 

منبع: etemadonline-653909



عکس خوانده نمی‌شود