درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 26 آذر 1404

کد: 300577 | 27 بهمن 1402 ساعت 12:45

(عکس) واکنش کنعانی به درگیری جنجالی در اراک

ناراحت و عصبانی بودم، متاسفم
(عکس) واکنش کنعانی به درگیری جنجالی در اراک


حسین کنعانی‌زادگان، مدافع پرسپولیس در مورد درگیری عجیبش پس از شکست سرخ‌ها در اراک توضیح داد.

به گزارش "ورزش سه"، حسین کنعانی روزهای سختی را سپری می‌کند و درحالی که هنوز از شوک و ناراحتی حذف تیم ملی از نیمه نهایی جام ملت‌ها کاملا دور نشده بود، دو روز مانده به بازی با آلومینیوم به تمرینات پرسپولیس اضافه شد و در ترکیب اصلی قرار گرفت.

حسین کنعانی بعد از شکست پرسپولیس در حالی که به شدت ناراحت و مستاصل بود، وقتی هنگام ورود به اتوبوس تیم با شعارهای هواداران علیه خود مواجه شد واکنش تندی نشان داد و با یکی از هواداران درگیر شد که ویدیوی آن از شب گذشته وایرال شده است.

hhstne5m

مدافع ملی‌پوش پرسپولیس حالا در استوری اینستاگرامش علاوه‌بر توضیح اتفاقات دیروز، از هواداران پرسپولیس و مردم اراک نیز به‌خاطر رفتارش عذرخواهی کرد. او می‌گوید جو امنیتی ورزشگاه امام خمینی اراک نامناسب بوده و هواداران از رختکن تا کنار اتوبوس تیم حضور داشتنه‌اند.

منبع: khanefootball-51196



عکس خوانده نمی‌شود