درباره ما نسخه آزمایشی | دوشنبه، 20 بهمن 1404

کد: 300168 | 25 بهمن 1402 ساعت 23:40

زیر ساخت های منطقه آزاد اینچه برون الویت استان باشد

امیر یوسفی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان در سومین جلسه کمیسیون اقتصاد کلان بیان کرد: زیرساخت های منطقه آزاد اینچه برون باید الویت قرار گیرد.
زیر ساخت های منطقه آزاد اینچه برون الویت استان باشد


یوسفی گفت:مطالبه گری در مورد منطقه آزاد انجام شده ، این کار باعث شده یکسری از موضوعات کاملا حل شود اما سرمایه گذار باید تضمین داشته باشد که با آوردن سرمایه خود متضرر نشود.

رئیس اتاق بازرگانی گرگان بیان کرد:امنیت سرمایه گذار برای ما بسیار مهم است و دستگاه های اجرایی می بایست همکاری و همراهی داشته باشند.

وی بیان کرد:اتاق بازرگانی به عنوان مشاور سه قوه باید به گونه ای عمل کند که پاسخگوی سرمایه گذار باشد.

یوسفی اظهار داشت:متاسفانه به دلیل عدم حمایت از  سرمایه گذاری های صورت گرفته در گذشته، این پروژه ها اکنون درگیر مسائل قضایی شده اند.

وی افزود:موضوع راه آهن باید حل شود، حتی کشورهای همسایه تمایل به همکاری و سرمایه گذاری دارند.

وی گفت:اتاق بازرگانی حاضر است برای معرفی ظرفیت های منطقه اینچه برون همایش هایی با حضور هیات های تجاری برگزار کند

 



عکس خوانده نمی‌شود