درباره ما نسخه آزمایشی | سه شنبه، 25 آذر 1404

کد: 29967 | 02 اردیبهشت 1399 ساعت 14:42

خودسوزی جوان نیشابوری مقابل چشمان مردم

جوان نیشابوری که پس از خوردن سم و ریختن بنزین روی خودرو اقدام به خودسوزی کرده بود توسط مردم از مرگ‌حتمی نجات یافت.
خودسوزی جوان نیشابوری مقابل چشمان مردم


جوانی که پس از خوردن سم و ریختن بنزین روی خودرو اقدام به آتش کشیدن خود و خودروی شخصی اش کرده بود، در همان لحظات اولیه توسط مردم از داخل خودرو خارج شد و از مرگ حتمی نجات یافت.

امیر جوریان مدیر فنی و عملیات سازمان آتش نشانی نیشابور گفت: پس از اعلام این حادثه به سامانه ۱۲۵ آتش نشانی بلافاصله یک تیم از آتش نشانان ایستگاه یک به محل اعزام شدند.

او افزود: خوشبختانه اهالی روستای میرآباد توانسته بودند این جوان را در همان لحظات اولیه از داخل خودرو خارج نمایند و آتش لباسهایش را خاموش کنند.

مدیر فنی و عملیات سازمان آتش نشانی نیشابور ادامه داد: با رسیدن اورژانس ۱۱۵ مصدوم که دچار سوختگی شده بود تحویل تکنسین‌های اورژانس شد و همزمان نیرو‌های عملیاتی آتش نشانی اقدام به خاموش کردن آتش کردند.

جوریان بیان کرد: در این حادثه حدود ۸۰ درصد خودروی این جوان در آتش سوخت.


عکس خوانده نمی‌شود