درباره ما نسخه آزمایشی | دوشنبه، 8 دی 1404

کد: 29804 | 01 اردیبهشت 1399 ساعت 12:57

با بازگشایی پاساژها باید منتظر افزایش آمار کرونا باشیم؟

عضو شورای شهر اهواز با اشاره به بازگشایی پاساژها و مجتمع‌های تجاری، گفت: طبق آنچه تاکنون مشاهده شده است، هر چه تجمعات در مکان‌های عمومی بیشتر شود آمار ابتلا به کرونا و تلفات نیز افزایش می‌یابد.

با بازگشایی پاساژها باید منتظر افزایش آمار کرونا باشیم؟


محمدرضا ایزدی ، اظهار کرد: نیمه اسفندماه در مصاحبه‌ای بیان کردم که اگر از تردد بین شهری جلوگیری نشود، فاجعه رخ می‌دهد اما متاسفانه مشخص نیست در تصمیم‌گیری‌ها چه مصلحتی دیده می‌شود.
وی افزود: البته با توجه به این وضعیت اقتصادی، بسیاری از افراد اگر سر کار نروند نمی‌توانند نان شب را تهیه کنند. هزاران مغازه در پاساژهای اهواز وجود دارند که از یک ماه قبل تعطیل هستند و بدهی دارند و باید هزینه معیشت خود را تامین کنند اما از طرفی نیز مردم در معرض خطر هستند.
عضو شورای شهر اهواز گفت: طبق آنچه تاکنون مشاهده شده است، هر چه تجمعات در مکان‌های عمومی بیشتر شود آمار ابتلا به کرونا و تلفات نیز افزایش می‌یابد.
ایزدی با اشاره به بازگشایی پاساژها و مجتمع‌های تجاری، بیان کرد: بازگشایی این مشاغل به افزایش آمار مبتلایان به کرونا کمک می‌کند. اگر حداقل تا نیمه یا اواخر اردیبهشت‌ماه، مشابه نیمه اول فروردین ماه از فعالیت مشاغل جلوگیری می‌شد وضعیت بهتر می‌شد.



عکس خوانده نمی‌شود