درباره ما نسخه آزمایشی | یکشنبه، 30 آذر 1404

کد: 29226 | 27 فروردین 1399 ساعت 09:16

۲۵ واحد ضایعاتی جهت جلوگیری از شیوع کرونا در زاهدان پلمب شد

رییس سازمان پسماندشهرداری زاهدان تصریح کرد: در صورت مشاهده زباله گردها در خیابان‌ها و محلات تذکر و اخطار توسط اکیپ‌ها انجام خواهد شد که در این راستا ۲۵ واحد ضایعاتی پلمب، ۳۳ گاری چرخ دستی ضبط و حدود ۵ تن زباله خشک ضبط و به سایت دفن منتقل شده است.

۲۵ واحد ضایعاتی جهت جلوگیری از شیوع کرونا در زاهدان پلمب شد


محمدعمرحسین زهی‌زمانی اظهار داشت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا و در راستای جلوگیری از انتشار آن، طرح برخورد با زباله گردها و جمع آوری گاری‌های ضایعاتی از اوایل اسفندماه شروع و تاکنون ادامه دارد.
وی گفت: در راستای سیاستگذاری و برنامه‌ریزی‌های سازمان مدیریت پسماند، ابلاغ مصوبه شورای تامین و با همکاری نیروی انتظامی از ادامه فعالیت زباله گردها در شهر زاهدان ممانعت بعمل میآید.
رییس سازمان پسماندشهرداری زاهدان بیان داشت: اکیپ‌ها و گشت‌ها بصورت شبانه روزی با ترتیب اولویت مناطق اقدام‌ به متفرق نمودن و برخورد با زباله گردها می‌نمایند.
حسینزهی در پایان خاطر نشان کرد: برخورد با زباله گردها و جمع آوری گاری‌های ضایعاتی تا زمان شیوع بیماری کرونا جهت حفظ سلامتی شهروندان با جدیت تمام ادامه خواهد داشت.



عکس خوانده نمی‌شود