جاهلیت امروز جاهلیت مدرن است
وی با اشاره به اینکه، اولویت اول یک روحانی و مبلغ ترویج اخلاق صالحه و کریمانه است، بیان کرد: یکی از مهمترین تکالیف قرآنی و دینی این است که امر جاهلیت را بمیرانی و هر آنچه را که مربوط به اسلام است را محترم بشماری.
امام جمعه گنبد کاووس گفت: این تکلیف سخت و اصلی امروز ماست و ما تکلیف داریم که امر جاهلیت را بمیرانیم و تا وقتی هم که نمرده باشد چشم از آن بر نداریم.
حجت الاسلام والمسلمین ترابی با بیان اینکه، امروز امر جاهلیت از جاهلیت اولی گذشته و به جاهلیت مدرن رسیده است، اظهار کرد: امروز آن عاملی که در امر اسلام مزاحم کشورهای اسلامی می باشد جاهلیت مدرن است.
وی تاکید کرد: جاهلیت مدرن سبک زندگی مدرن و اداره جامعه ای را آورده است که ضد اسلام است.
امام جمعه گنبد کاووس با اشاره به اینکه، کلا وظیفه جهان غرب این است، گفت: تمدن غرب، تمدن عریانی، بیرونی و رودر رویی است.
حجت الاسلام والمسلمین ترابی همچنین با اشاره به تفاوت سیره و سنت، گفت: رویکرد و راهبرد، سیاست گذاری و گفتمان، هرکدام معنی متفاوتی دارد که ما استخراج نمی کنیم.
وی بیان کرد: سنت آن رفتار پیامبر(ص) است که قابل تکرار باشد و در مقابل سیره آن روحی است که از رفتار پیامبر اکرم (ص) به دست بیاوریم.
