درباره ما نسخه آزمایشی | جمعه، 28 آذر 1404

کد: 28311 | 18 فروردین 1399 ساعت 09:31

اهدای انگشتر سردار سلیمانی به هنرمند جوان عصر جدید

خانواده سپهبد شهید قاسم سلیمانی، انگشتر به جای مانده از این شهید عزیز را به مهران رحمانی، تصویرگر پرتره سردار دل‌ها در برنامه عصر جدید اهدا کردند.
اهدای انگشتر سردار سلیمانی به هنرمند جوان عصر جدید


خانواده بزرگوار سپهبد شهید قاسم سلیمانی در اقدامی انگشتر به جای مانده از این شهید عزیز را به مهران رحمانی، تصویرگر پرتره سردار دل‌ها در برنامه عصر جدید اهدا کردند.
گفتنی است که چند شب گذشته در برنامه پر بیننده عصر جدید، مهران رحمانی هنرمند تاکستانی با چسب و دوده آتش، تصویری از چهره سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را ثبت کرده و رای مثبت همه داوران را به خود اختصاص داد. او با این طراحی هنرمندانه و زیبا توجه همگان را به خود جلب کرد و مورد تحسین همگان قرار گرفت.
این هنرمند جوان با انتشار تصویری از انگشتر اهدایی خانواده شهید سلیمانی در اینستاگرام خود نوشت:
«خیلی برام با ارزش و جذاب بود این هدیه از طرف خانواده محترم حاج قاسم، من کاری نردم که لایق محبت شما باشم. ممنونم و ارادتمندم».



عکس خوانده نمی‌شود