hamburger menu
search

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > گلستان > اخذ 132 سند مالکیت موقوفات در استان گلستان

اخذ 132 سند مالکیت موقوفات در استان گلستان

رئیس اداره حقوقی و ثبتی اوقاف و امور خیریه استان گلستان از اخذ 132 سند در راستای تثبیت مالکیت موقوفات استان خبر داد.
حیدر سوادکوهی اظهار داشت: از مجموع 132 سند مالکیت دریافت شده از ابتدای سال 1402 تاکنون تعداد  58 برگ سند مالکیت اولیه و تعداد 74 پلاک موقوفه دارای سند دفترچه‌ای که عمدتاً نیز فاقد مساحت بودند توسط همکاران محترم اجرایی تبدیل به سند تک برگی شده است.
حیدر سوادکوهی گفت:  مساحت حدنگاری شده از مجموع اسناد صادره در سال جاری بالغ بر18.806.916 مترمربع معادل 1880 هکتار می باشد. که تعداد 9600 رقبه موقوفه را شامل می شود.
رئیس اداره حقوقی و ثبتی اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: یکی از اساسی‌ترین اقدامات در خصوص  موقوفات استان که  منافع آن عام الشمول محسوب می گردند  را تثبیت کرده و از تجاوز و تعرض به آنها جلوگیری می‌کند همین صدور سند مالکیت رقبات موقوفات است که اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است.
وی با تأکید بر اینکه اخذ سند برای موقوفات یک امر ضروری محسوب می‌شود، اضافه کرد: اخذ سند برای موقوفات یک امر بنیادین برای بهره برداری موقوفات عام المنفعه در زمینه های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بوده بنابراین توجه بیش از پیش همکاران اوقاف و مسئولین دستگاههای ذیربط در این خصوص مورد انتظار است.
سوادکوهی با اشاره به برطرف شدن بسیاری از مشکلات جامعه از طریق وقف گفت: اهتمام به این سنت حسنه و به ثبت رساندن آن در سامانه اوقاف و درج در لایه وقفی کاداستر سازمان ثبت اسناد موجب مصونیت حقوقی املاک وقف خواهد گردید با این وصف واقفین و خیرین محترم بدین نحو میراثی ماندگار از خویش برای آیندگان به جای بگذارند.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو