درباره ما نسخه آزمایشی | چهارشنبه، 3 دی 1404

کد: 271123 | 06 آذر 1402 ساعت 15:35

لزوم پیگیری قانون تامین نیاز صنعت از محل آب‌های نامتعارف

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای و نایب رئیس شورای راهبردی آب فارس بر لزوم پیگیری اجرایی شدن قانون با هدف تامین نیاز آبی صنعت از محل منابع آب غیرمتعارف، تاکید کرد.
لزوم پیگیری قانون تامین نیاز صنعت از محل آب‌های نامتعارف


سیاوش بدری در چهارمین نشست طرح جامع مدیریت منابع آب فارس لزوم حضور دائم و موثر نمایندگان شرکت‌ها و سازمان‌هایی که ارتباط مستقیم با بخش آب دارند، نظیر استانداری، برنامه و بودجه، شرکت‌های آبفا، محیط زیست، سازمان صمت و جهادکشاورزی و منابع طبیعی، را یادآور شد.

مدیرعامل آب منطقه‌ای فارس گفت: حضور مدیران و کارشناسان ثابت و فنی دوایر مختلف مرتبط با موضوع آب، امکان طرح مباحث مختلف و اتخاذ تصمیمات مناسب برای پیشبرد اهداف مدنظر این شورا، بسیار موثر و حائز اهمیت است.

بدری با اشاره به دستورالعمل بند (ع) تبصره 8 قانون بودجه سال 1402 و اهمیت این قانون که به بازتخصیص منابع آب مورد نیاز صنعت از محل آب‌های نامتعارف می‌پردازد، لزوم پیگیری برای اجرای این قانون توسط همه دستگاه‌ها را مورد تاکید قرار داد.

سید محمدرضا رضازاده رئیس شورای راهبردی آب استان فارس نیز در این جلسه موضوع باز تخصیص آب، استفاده از آب دریا و پساب تصفیه خانه‌های فاضلاب به عنوان آب‌های جایگزین برای بخش صنعت را برای مدیریت هرچه بهتر منابع آب، کمک کننده دانست.

در بخشی از این جلسه، کارشناسان مهندسین مشاور مهاب قدس گزارشی از پیشرفت طرح‌های مرتبط با مدیریت جامع منابع آب ارائه کرده؛ بازخوانی وظایف و کارکردهای جهاد کشاورزی، صمت، برنامه و بودجه با راهبری و مدیریت کلان استانداری فارس را تشریح کردند.

علیرضا الماسوندی معاون تلفیق و تنظیم‌گری شرکت مدیریت منابع آب ایران نیز در خصوص بحث مطالعات جامع آب، که برای اولین بار در سطح کشور با این دامنه و وسعت کار مطالعاتی در حال انجام است ابراز خشنودی کرد.

در این جلسه همچنین مدیران و کارشناسان شرکت‌های آبفا، اداره کل محیط زیست و سازمان‌های صمت، جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های مرتبط نظرات و دیدگاه‌های خود پیرامون طرح جامع منابع آب استان فارس ارائه دادند.

انتهای پیام



عکس خوانده نمی‌شود