درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 4 دی 1404

کد: 270306 | 04 آذر 1402 ساعت 18:22

به برکت خون شهدا، انقلاب اسلامی در جهان صاحب عزت و افتخار است

حجت الاسلام قاسم پور گفت: در جنگ تحمیلی، روحیه بسیجی سبب شد یک وجب از خاک کشور واگذار نشود و امروزه باید با همین روحیه به مقابله با جنگ نرم دشمنان پرداخت.
به برکت خون شهدا، انقلاب اسلامی در جهان صاحب عزت و افتخار است


حجت الاسلام قاسم پور مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه گرگان در همایش «لاله های روشن» که به مناسبت هفته بسیج در دبیرستان دخترانه زمزم برگزار شد عنوان کرد: بالاترین عشق، عشق به دین و امام امت است؛ حفظ دین و اسلام ارجحیت بر همه چیز دارد و این موضوع سرلوحه رفتار شهدا بوده است.
وی ادامه داد: خاک این کشور مقدس است چون خون شهدا و رزمندگان بر آن ریخته شده است؛ به برکت خون شهدا امروز انقلاب اسلامی در جهان صاحب عزت و افتخار است.
قاسم پور اذعان داشت: هیچ کاری در این کشور به موفقیت نخواهد رسید مگر با تفکر، روحیه و فرهنگ بسیجی؛ فرهنگ بسیجی بدین معناست که یک بسیجی به چیزی توقع و چشم‌داشت ندارد و برای رضای خدا کار می کند که این فرهنگ در حوادث طبیعی مانند سیل آق قلا و کرونا کاملا مشهود بود.
وی افزود: بسیج در کرونا، سیل، کمک مومنانه، محرومیت زدایی و هرجایی که مردم نیاز به کمک و حمایت داشته باشند با تمام توان و بصورت جهادی پای کار آمده و خستگی ناپذیر است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه گرگان بیان کرد: در جنگ تحمیلی، روحیه بسیجی سبب شد یک وجب از خاک کشور واگذار نشود و امروزه باید با همین روحیه به مقابله با جنگ نرم دشمنان پرداخت و نباید اجازه داد دشمن از طریق جنگ نرم و فضای مجازی بر تفکر و عقیده جوانان و نوجوانان حاکم شود.
قاسم پور یکی از وظایف مهم بسیجیان را کسب علم دانست و تاکید کرد: دلیل اصلی وابستگی ایران قبل از انقلاب، نداشتن علم بوده است زیرا کسب علم و صاحب فناوری بودن، وابستگی و ذلت را از بین می برد؛ دشمن شناسی و کسب معنویت از دیگر وظایف بسیجیان در حال حاضر است.


عکس خوانده نمی‌شود