درباره ما نسخه آزمایشی | پنج شنبه، 4 دی 1404

کد: 269558 | 02 آذر 1402 ساعت 13:20

مشکل امروز ما در اقتصاد، روسای اتاق نیستند / قوانین اتاق بازرگانی اصلاح شود

رئیس خانه صنعت و معدن گلستان گفت: باید بپذیریم مشکل امروز ما در اقتصاد، روسای اتاق نیستند بلکه قوانین فعلی اتاق بازرگانی است که ادامه فعالیت برای بخش خصوصی را دشوار کرده است.
مشکل امروز ما در اقتصاد، روسای اتاق نیستند / قوانین اتاق بازرگانی اصلاح شود


رمضان بهرامی افزود : هر روز وظایف و اختیارات اتاق بازرگانی برای دخالت در اقتصاد کشور محدودتر می شود تاجاییکه در حال حاضر نفوذ و دخالت اتاق بازرگانی در مباحث اقتصادی کشور، به کمترین میزان ممکن رسیده است. 
وی بیان کرد : اتاق بازرگانی در حال حاضر صادرکننده کارت بازرگانی نیست بلکه فقط، پرینت دستورات وزارت صنعت را اجرا میکند.
رمضانی گفت : برای اینکه اتاق بازرگانی جدیت و دخالت بیشتری در امور اقتصادی داشته باشد قانون این بخش باید اصلـاح شود.
وی تصریح کرد : در کشور ما همه عادت به روزمرگی دارند چراکه دوباره با نزدیک شدن به انتخابات اتاق بازرگانی، دوباره موضوع اصلـاح قانون مطرح می شود. 
وی خاطر نشان کرد: کارت بازرگانی با هدف فعالیت اقتصادی و افزایش تولید ناخالص ملی و ضریب اطمینان برای فعالـان اقتصادی باید صادر شود اما در برخی مواقع اینگونه نیست.



عکس خوانده نمی‌شود